Få gennemslagskraft som underviser

Lær at fange og fastholde dine kursisters opmærksomhed. I dette onlinekursus får du i 10 moduler inkl. 2 sparringssessioner personlig vejledning i at undervise levende online, så dine ord bliver husket.

Enhver fjernundervisers mareridt er, at publikum ikke får nok ud af undervisningen. Du kan ikke se dine kursister bag skærmen og ved ikke, om du brænder igennem.


Derfor har TUR Forlag i et tæt samarbejde med firmaet Rhetor udviklet et unikt koncept, som klæder dig godt på til opgaven som fjernunderviser.


Du behøver ikke at have forudgående erfaring med onlineundervisning for at deltage i forløbet Få gennemslagskraft som underviser.


Du skal blot have lyst til at lære nye teknikker, tage imod vejledning fra en kommunikationsrådgiver med speciale i retorik – og implementere din nye viden i din undervisning.

Onlinekurset indeholder 10 moduler, du kan gennemgå, hvor og når det passer dig.


Hvert modul introducerer et redskab, du konkret kan bruge i din formidling, og indeholder en videodel samt en opgave til selvrefleksion.


I modul 8 skal du producere en undervisningsvideo på maks. 5 minutter, hvor du bruger kursets redskaber til at opbygge og skærpe dit oplæg.


På et onlinemøde med en kommunikationsmedarbejder fra Rhetor får du konkret feedback på, hvordan du kan optimere din fremtoning og undervisning. Mødet foregår én-til-én og varer ca. 20-30 minutter.


Modul 9 handler om stemmetræning og kropssprog og giver dig en introduktion til, hvordan du trænger igennem på video.


I modul 10 laver du en ny video over samme oplæg som i modul 8, så de to situationer kan sammenlignes direkte. Du aftaler ny tid til sparring og får afsluttende feedback fra Rhetor, igen af 20-30 minutters varighed.


Indhold

Du lærer blandt andet at:

  • Formulere klare budskaber, som trænger ind og sidder fast
  • Bygge bro til dine tilhørere
  • Skabe billeder i deres hoveder
  • Komme indvendinger i forkøbet


Tidligere pris: DKK 4.500 inkl. moms


Kampagnepris frem til 1. juli 2022:  DKK 2.500 inkl. moms


  • Kursusstart: Når det passer dig – onlinefeedback skal bookes separat
  • Kursussted: Online
  • Varighed: Teoridelen kan gennemføres på ca. 1 dag – påregn ca. 2-3 uger i alt inkl. produktion af undervisningsoplæg og sparring med retoriker, med forbehold for ferieperioden mv.

Om ’Få gennemslagskraft som underviser’

De tilgængelige kurser er udviklet i et samarbejde mellem TUR Forlag, der udvikler undervisningsmaterialer til transportområdet og forskellige ledende aktører inden for fjernundervisning i både Danmark og udlandet.

Om TUR Forlag

TUR Forlag udvikler og udgiver materialer til alle former for uddannelser inden for transportbranchen. Vi kombinerer den nyeste faglige og pædagogiske viden om værktøjer til undervisningsbrug i form af bøger, opgaver, brætspil, videoer og interaktive programmer. Forlaget er en del af Transporterhvervets Uddannelser - TUR, som fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) og erhvervsuddannelser (EUD) til transportområdet.

Kontaktoplysninger

TUR Forlag

Vesterbrogade 6D, 4. sal

1620 København K

Tlf. 35 87 87 00

info@turforlag.dk