Få gennemslagskraft som underviser

Få gennemslagskraft som fjernunderviser med et unik digitalt kursusforløb. Kurset foregår online, og du bliver fulgt af en retoriker, der vejleder dig i din udvikling som underviser.

Indhold

Det får du med hjem:
Du lærer blandt andet at:

  • Formulere klare budskaber, som trænger ind og sidder fast
  • Bygge bro til dine tilhørere
  • Skabe billeder i deres hoveder


Pris: DKK 4.500,-

Kursusstart: Løbende, onlinefeedbacken skal dog bookes.

Sted for afholdelse: Online

Varighed: Estimeret til en dag

Onlinekurset indeholder 10 moduler, du kan gennemgå hjemme, på kontoret eller hvor det passer ind i din hverdag. Hvert modul introducerer et redskab, du konkret kan bruge i din formidling og indeholder en videodel samt en opgave til selvrefleksion.

Undervejs i onlinekurset vil du have kontakt med en retoriker, som vil vejlede og give dig feedback på, hvordan du kan gøre din undervisning via skærm endnu bedre.


På kurset skal du producere et undervisningsoplæg af max fem minutters varighed. Du bruger kursets redskaber til at opbygge og skærpe oplægget med. Efter hvert videomodul arbejder du med et element af oplægget. Undervejs i forløbet skal du lave to optagelser af dig selv, mens du underviser, hvorefter du vil få personlig 1-til-1 feedback på disse optagelser.


De tilgængelige kurser er udviklet i et samarbejde mellem TUR Forlag, der udvikler undervisningsmaterialer til transportområdet og forskellige ledende aktører inden for fjernundervisning i både Danmark og udlandet.

Om TUR Forlag

TUR Forlag udvikler og udgiver materialer til alle former for uddannelser inden for transportbranchen. Vi kombinerer den nyeste faglige og pædagogiske viden om værktøjer til undervisningsbrug i form af bøger, opgaver, brætspil, videoer og interaktive programmer. Forlaget er en del af Transporterhvervets Uddannelser - TUR, som fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) og erhvervsuddannelser (EUD) til transportområdet.

Kontaktoplysninger

TUR Forlag

Vesterbrogade 6D, 4. sal

1780 København K

Tlf. 35 87 87 00

info@turforlag.dk